Janus R. Nielsen

Always strive for more
always strive to improve
always strive for perfection
... and don't ever be satisfied

Virker SEO?

Virker SEO og er det noget man som online forretning skal og bør satse på? Ja det må en gammel IT rotte, som jeg jo desværre er blevet, langt om længe sande at det gør!

I MYSecurityCenter har vi aldrig haft fokus herpå, vi har levet af at lave partneraftaler og ikke fokuseret på direkte trafik fra intenettet overhovedet. Det er der mange af mine "nye" venner som driver forskellige forretninger online, som igen og igen har fortalt mig var en stor fejl, ja, ja det skal de jo sige, tænkte jeg.

MEN; for et lille år siden rendte jeg ind i et par unge og kloge fyre, som gav udtryk for at de kendte til SEO, PPC, CPC, CPM, CPA, konverteringsrater, splittests og alle de fine udtryk, jeg intet anede om. De herre var Henrik Bondtofte, www.henrik-bondtofte.dk, og Casper Blom, www.casperblom.dk. Og ja, det må man sige at de gjorde. Og ja, man må også sige, at det har haft en effekt på vores forretning.

Vi ranker nu på en helt række vigtige søgeord for vores branche. Vores trafik fra organisk søgning er steget med mere end 1000%. Vores betalende kunder fra direkte organiske Google søgninger er steget med næsten 2000%, og det stiger hele tiden stødt og roligt.

Så ja, jeg kan kun anbefale firmaer der er online at tænke på SEO, det er vores vindue til omverdenen. Det er gratis trafik til din side hver dag, hvis du altså ranker og folk ser dig, når de foretager søgninger der er relevant for din side.

Min anbefaling er at tage fat i nogle eksperter med en proven track record på området og så simpelthen lytte til hvad de siger.

God arbejdslyst!