Janus R. Nielsen

Always strive for more
always strive to improve
always strive for perfection
... and don't ever be satisfied

Undgå tyveri fra dit kreditkort og din bankkonto – Her er en række nemme og enkle råd – følg dem og minimer risikoen for at du bliver bestjålet!

Der er registreret en enorm stigning i angreb på danske computere de sidste 12 måned, mere end 1000% stigning! Mere end 80.000 danske computere er blevet inficeret med ondsindet software, der har til formål at stjæle penge fra dit kreditkort og bankkonto!

Se indslag i GO MorgenDanmark fra d. 4. Marts, 2013 – Danskere udsat for hackerangreb: http://go.tv2.dk/morgentv/id-65290582.html.

Følg disse nemme og enkle råd og minimer risikoen for at du bliver bestjålet:

1. Foretag løbende og automatisk opdatering af dine prorammer.

Det normale er at computeren bliver inficeret med en virus, der blandt andet kan stjæle kreditkortoplysninger. Dette sker som oftest ved at du besøger en legitim hjemmeside, som er blevet hacket. Har du ikke opdateret programmer som Java, Flash og Adobe Reader, kan du blive ramt.

Du kan bl.a. prøve dette program: www.heimdalagent.com.

Og lave en browser test med dette link: www.botfrei.de/en/browsercheck/.

2. Brug godkendt og anbefalet antivirus software.

Der findes mange gode og kendte antivirus programmer som AVG, AVAST, Norton eller MYFreeAntivirus. MYFreeAntivirus anvender verdens bedste antivirus teknologi fra Bitdefender. MYFreeAntivirus er Anefalet af Microsoft som et at de bedste sikkerhedsprogrammer til Windows!

Programmet indeholder bl.a. den unikke MYSecurityCenter "Safepay" teknologi der beskytte dine kreditkort data når du handler på nettet.

3. Brug din sunde fornuft!

Phishing e-mails er meget, meget almindelig, vi modtager dem alle. De IT-kriminelle bliver bedre og bedre og mere og mere kreative. Du har sikker set eller hørt om mails fra Politiet, Skat, Facebook, Linked-in og mange andre.

I flere tilfælde ser vi også at man har tænkt på tidspunktet, d. eks. Når man normalt får post fra Skat, så sender de lige deres Skat phishing mails ud….ret beregnende!

Men husk, disse instanser ville ANDRIG sende dig e-mails, hvor de beder dig indtaste dine kreditkortoplysninger. Tjek ALTID URL-en og afsender adressen. Er den ikke 100% identisk med en man ville forvente at se fra disse instanser, er der helt sikkert ugler i mosen.

4. Tjek dine browser indstillinger.

Et godt og meget effektivt råd er at indstille browseren til, at du skal bekræfte hver gang den forsøger at afvikle Java på din computer. Så ser du hvorfor og hvem og kan så godkende eller afvise hvis du ikke kender til hvem det er.

Klik her og hent MYFreeAntivirus med den unikke "Safepay" teknologi GRATIS!