Janus R. Nielsen

Always strive for more
always strive to improve
always strive for perfection
... and don't ever be satisfied

Få din PC og Windows til at yde som var den ny igen…

Kan man gøre noget selv for at forbedre ydeevnen på sin Windows PC?

– Ja der er rigtigt mange ting, tiltag og forebyggelser man selv kan foretage sig for at holde sin Computer vedlige og i god form.

Kan man få noget ud at af køre sin PC igennem et tuneup program som MYPCTuneUp eller C-Cleaner?

– Ja det kan man godt og man bør løbende køre en scanning af sin maskine.

Uanset hvor hurtige eller nye vores komputere er nåt vi pakker dem ud når de er købt, bliver den langsommere med tiden. Den nye PC, du købte sidste år bliver hurtigt langsommere og specielt installering og afinstallering af programmer og software kan gøre den langsommere.

Specielt sikkerhedssoftware som antispyware- og antivirusprogrammer skal man være opmærksom med. Jeg kan kun anbefale at installere de bedste og test vindende programmer. MYSecurityCenter anvender bl.a. verdens bedste antivirus og internet security teknologi fra Bitdefender. Du kan bl.a. hente MYInternetSecurity via dette link og få 50% rabat: www.mysecuritycenter.com

MYInternetSecurity – using the best internet security technology in the world!

Du kan også installere MYFreeAntivirus, som også er med verdens bedste antivirus teknologi fra Bitdefender via dette link: www.mysecuritycenter.com.

Hastighedsnedgangen sker gradvist, og du bemærker det næsten ikke, indtil du en dag prøver at åbne et program eller en fil og din maskine begynder at stå stille eller at ventetiden bliver uacceptabel lang. Om grunden er dårlig antivirus som dræner maskinen eller anden uautoriseret software, så er der mange måder at øge hastigheden på…..også uden at skulle opgradere sin hardware eller sende den til dyre PC eksperter.

Jeg vil i det følgende give en række gode råd og tips mm, som kan hjælpe med at optimere din computer og opnå hurtigere ydeevne:

  1. Ryd løbende op på din harddisk. Unødvendige filer kan gøre computeren langsommere. Du kan finde mere info herom ved at søge efter "Diskoprydning" i Windows.
  2. Kør løbende en "Defragmentering" af din harddisk. Du kan finde mere info herom ved at søge efter "Defragmentering" i Windows.
  3. Fejlfindingsværktøjet "Ydeevne" i Windows kan automatisk finde og rette op på mange problemer. Fejlfindingsværktøjet "Ydeevne" undersøger Windows for alle de problemer, der kan nedsætte din PC's ydeevne. Du finder "Ydeevne" via Start/Kontrolpanel og skriv f. eks. "fejlfinding" i søgefeltet.
  4. Du skal altid hold program justits og slette og afinstallere alle programmer, du aldrig bruger På en ny maskine findes der ofte mange programmer, du ikke har bestilt eller mpske aldrig får brug for. Hvis du alligevel ikke vis eller skal bruge dem, kan du lige så godt afinstallerere dem, da de kan gøre computeren langsommere, hvis du beholder dem. De bruger alle hukommelse og processorkraft. Det er aldrig for sent at fjerne programmer man ikke bruger eller måske aldrig har brugt disse og slippe af med rodet og de spildte systemressourcer. Måske troede du, at du ville komme til at bruge programmet engang, men det blev aldrig til noget. Fjern alle de programmer du ikke bruger og løb din maskine igemmen med jævne mellemrum.
  5. Opstart af PC. Stop så mange opstartsprogrammer som muligt og reducer den samlede opstartstid af Windows. Mange programmer er udviklet til at starte automatisk, når Windows starter. Der er rigtigt mange programmer der starter automatisk op, da producenterne tror, at der derved er større chance for at de vil bliver brugt. Nogle gange er det nemt at se hvilke programemr der starter op automatisk, fordi programmet tilføjer et ikon på proceslinjen, hvor andre ikke gør. Med programmet "AutoRuns" til Windows, som du kan hente via www.microsoft.com og søge efter "AutoRuns" kan du se alle programmer og processer, der kører. Jeg kan klart anbefale at installere og køre dette lille program.
  6. Jævnlig genstart af din PC er at anbefale. Det stopper og slukker bl. a. uønskede handlinger. Jo mere heavy-user du er, jo vigtigere er det med en genstart i ny og næ.
  7. Ha så få programmer åbne som muligt. Det kan ofte betyde rigtigt meget for din computers ydeevne. Mange åbne emails har samme nedsættende virkning på din computers ydeevne.
  8. Du skal løbende tjekke for virus, spyware og andet skadelæggende software og hackere. Hvis din pc kører langsomt kan den have virus eller spyware. Den bedste kur mod disse skadelige programmer og .exe filer er at forhindre dem i at komme ind på din PC. Selv om jeg jo lever af at sælge antivirus og sikkerhdssoftware kan jeg kun på det kraftigte anbefale at installere sikkerhedsprogrammer. Netop dette er meget vigtigt. Hav alid et og kun ét antivirusprogram installeret. Naturligvis et godt antivirus program og et opdateret antivirus program. Det kan i den grad skabe problemer og gøre din computer langsommere, hvis du kører mere end et antivirusprogram. Jeg kan anbefale MYAntivirus som kan hentes her: www.mysecuritycenter.com.
  9. Men som nævnt er det også vigtigt at køre et PC og Windows scanningsprogram som MYPCTuneUp eller C-Cleaner.

Der findes mange gode programmer der kan få en langsom PC til at køre hurtigt igen. Både gratis og betalings-programmer kan være gode, til formålet. Som ugangspunkt er min holdning, at man sagtens kan finde gode gratis programmer, hvis man altså har mod på at prøve sig frem selv og ikke har brug for eller forventer at skulle have hjælp undersvejs. Den mest afgørende forskel er oftest at man kan få rigtigt god support og hjælp med købe-programmer, mens der naturligvis som oftest ikke er nogen hjælp at hente hos producenterne af gratis programmer. Men hos MYSecurityCenter er der til forskel for de fleste andre producenter også hjælp at hent fra rigtige supportere, selv om man prøver gratis versionerne…og det er jo det, jeg mener er den helt afgørende forskel.Klik på linket nedenuder og scan din PC gratis med et af de bedste PC og Windows scannings programmer på markedet:

Hvad kan et optimeringsprogram som f. eks. MYPCTuneUp egentlig gøre for dig?

Et program som MYPCTuneUp er et lille genialt program til at finde og rette fejl på din PC. Programmet undersøger bl.a. din PC’s "registreringsdatabase" og finder mislykkede programinstallationer, defekte afinstallationer, ødelagte drivere og mange andre ting der kan sløve din PC, gøre den langsom og ustabil. Du kan også gøre opstarten af din PC meget hurtigere ved at vælge, hvilke programmer din PC skal starte op automatisk og især hvilke den ikke skal starte op før senere.

Her er nogle af de ting, MYPCTuneUp kan hjælpe dig med:

MYPCTuneUp bruger den mest avancerede teknologi der findes på markedet idag til at analysere PC-fejl og mangler med. Den foretager en dybdegående scanning og analysering som har til formål at forøge hastigheden på din langsomme PC. MYPCTuneUp søger, finder og fjerner alle fejlene i din registreringsdatabase og andre steder problemerne måtte befinde sig.

Det kan bl.a. være forkerte software installationer, ikke eksisterende programmer og delte DLL-filer, cookies, dubletter af filer mm som alt er med til at gøre din PC langsommere. Samtidig optimerer den også opstarthastigheden på computeren, så du får en langsom komputer til at køre hurtigere.

Programmet leder bl.a. efter: Ugyldige stier, Ubrugelige filnavne, Forældede software-installationer, Ugyldige fonte, Ugyldige filassociationer, Ugyldig tilføj/fjern programmer, Tomme afinstallerede filer, Tomme registreringsnøgler, Ubrugte hjælpefiler…og meget mere.

Det er ikke unormalt, at man kan få en maskine der er 2-3 år gammel til at arbejde helt op til 200% hurtigere og starte op på halvdelen af den tid, den skulle bruge inden scanningen og rensningen.

En anden lille smart feature er at MYPCTuneUp også for en sikkerhedsskylds altid tager en backup af din registreringsdatabase, inden programmet starter oprydning og optimeringsproces.

MySecurityCenter's certificerede Microsoft Windows eksperter anbefaler, at MYPCTuneUp automatisk scanner din PC mindst en gang om ugen. Dette kan selvfølgelig sættes direkte op under indstillinger af programmet, så scaningen altid foregår, når maskinen ikke "arbejder". Dette gør at programmet aldrig bruger resourcer når du selv bruger maskinen.

Som nævnt tidligere har MYPCTuneUp et inkluderet værktøj, der kan styre hvilke programmer du ønsker skal starte op med windows og hvilke der ikke skal starte før senere, dette kan minimere opstartstiden på din PC markant.

Prøv programmet, jeg er sikre på, at det vil hjælpe dig med at vedligeholde din PC og gøre den hurtigere. Mere end en million mennesker har sidste år fået en meget hurtigere komputer efter de har prøvet MYPCTuneUp. Husk at der også sidde danske supporter klar til at hjælpe dig, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende programmet.

Klik her og scan din PC og Windows GRATIS nu!