Janus R. Nielsen

Always strive for more
always strive to improve
always strive for perfection
... and don't ever be satisfied

Kan man virkelig få top kvalitetsbriller billigere på nettet?

Kan man virkelig få top kvalitetsbriller billigere på nettet og er der forskel på nettets billigste og bedste udbydere sammenlignet med de mest konkurrencedygtige traditionelle optikere?

– Ja, det mener jeg helt bestemt der er, og der er til og med en helt række andre indlysende fordele!

En ny og 100% online baseret brillebutik så dagens lys i begyndelsen af 2013. Sitet www.klartsyn.dk er Danmarks nye butik på nettet for kvalitetsbriller.

Kvalitetsbriller online, direkte hjem til dig, ment, enkelt og super bekvemt og med 100% tilfredshed eller pengene tilbage. Det er uden tvivl også de klart billigste briller online og servicen er helt i top. Men skal man nu vælge briller online eller via de traditionelle optikere?

Der er som alle ved ofte en hel række åbentlyse fordele ved at handle online. Dette er nu også kommet til optiker og brille området. Nu kan man få kvalitets briller online ufatteligt billigt, der ertil og med også en hel række andre åbentlyse fordele ved at handle briller online.

Mange af de traditionelle optiker kæder, som Louis Nielsen, Synoptik og andre er de sidste par år begyndt meget kraftigt at markedsføre sine briller til helt andre priser end tidligere. Senest har man set Louis Nielsen reklamere på TV med briller til 100 kr. Men sandheden er en ganske anden. Inden du kommer ud af butikken, har du betalt mange hundrede procent mere end de 100 kr de lover et par briller med styrke koster. Der kommer mange tillæg til; bedre stel, bedre glas, ridsefri glas, UV filter, service og meget mere…

Flere online baserede butikker som www.klartsyn.dk, www.glassesdirect.co.uk, www.misterspex.de, og andre er de sidste par år skudt op og salg af briller online er blevet yderst populært og mere og mere normalt. F. eks. forventer man i Tyskland at mere end 50% af alle briller bliver solgt online inden for de nærmeste par år.

Helt indlysende er det naturligvis, at det kan gøres meget billigere da alle de fordyrende mellemled er fjernet da de største onlineforhandlere har leverings og forsendelses aftaler direkte med glas og stel producenterne. Dvs at der absolut ingen udgifter er til varelager og lignende. Derudover er der jo ej heller udgifter forbundet med dyre fysiske butikker, husleje og højt lønnede ansatte. Med dette setup og uden disse udgifter, er det indlysende at online butikkerne har gevaldige omkostningsfordele i forhold til de gamle traditionelle optikere.

Ud over at det pga overnævnte er meget billigere at sælge briller online, er der også en lang række andre faktorer der gør,at det eneste rigtige fremover er at handle briller online. Det eneste du behøver for at kunne handle og bestille dine briller hos online butikker som www.klartsyn.dk, er at du kender dine styrker, intet andet, ganske enkelt!

Her er en række af de andre fordele, du får ved at handle briller online:

 1. Du sparer meget tid ved at kunne handle fra sofaen.
 2. Du kan handle 24 timer i døgnet, butikkerne er altid åbne.
 3. Du kan i ro og mag sidde og se alle de mange modeller og designs og gennemtænke det flere gange og over flere dage inden du bestemmer dig. Handler du i en traditionel optiker butik, skal du jo bestemme dig på stedet, mens du er i butikken, hvilket ofte kan føre til forhastede beslutninger eller beslutninger man kan ende med at fortryde.
 4. Du får som oftest en meget længere retur- og fortrydelses-retur hos online butikkerne.
 5. Online butikkerne har ofte nogle fantastiske abonnements muligheder, så du løbende kan få nye briller, men fordelagtige og nye betalingsmodellen, som de traditionelle optikere oftest ikke kan tilbyde.
 6. Mange af online brille forhandlerne giver dig mulighed for at få hjemsendt flere forskellige briller helt gratis, så du i egne omgivelser kanprøve mange forskellige modeller inden du bestememr dig. Hos www.klartsyn.dk er de gået endnu længere, de sender til og med alle de brillerdu vælger hjem til dig med glas i din egen styrke. Så uanset hvilke du vælger er de klar til at bliver taget i brug omgående. Denne service er heltenestående for online brille butikkerne og noget der burde vægte meget højt i dit valg af brille leverandør; traditionel eller online!

Men som tidligere nævnt er det faktum, at alt er super optimeret og alle fordyrende omstændigheder er fjernet, så briller købt online kan være helt op til 80 – 90% billigere end briller købt hos traditionelle optikere, nok det mest tungtvejende argument for at vælge online butikkerne. Vi forbrugere er jo som udgangspunkt meget interesseret i at få vores varer så billigt som muligt og især hvis det ikke påvirker kvaliteten.

Hvordan køber man så briller online og hvem skal man vælge. Jeg har tidligere i dette indlæg listet en række muligheder, som er kendt for god kvalitet og service. Men specielt www.klartsyn.dk, som er en dansk grundlagt virksomhed, som en håndfuld af Danmarks stærkeste online iværksættere og nogle professionelle danske optikere med årelang erfaring og viden står bag, er et oplagte valg!

Hos Klartsyn leverer man briller af den højest mulige kvalitet, direkte hjem til dig uden nogen fordyrende forhandler- eller mellem-led. Klartsyn tilbyder udelukkende den bedste kvalitet og de nyeste designs! Endvidere tilbydes alle kunder 100% tilfredshed eller pengene tilbage guaranti!

Hvordan fungerer det så, når du skal bestille briller på bl.a. www.klartsyn.dk og hvordan får du dine briller:

 1. Du besøger www.klartsyn.dk.
 2. Du indtaster dine detaljer og styrker direkte på den helt nye og ekstremt nemt betjente hjemmeside.
 3. Du udvælger dine 3 favoritdesigns og indtaste din rabatkode hvis du har en sådan.
 4. Du får så alle 3 briller med glas i din styrke direkte sendt hjem til dig, klar til brug!
 5. Du kan så i ro og mag de næste 5 dage prøve alle 3 par og vælge det par der passer dig allerbedst.
 6. Du returnerer så de 2 andre par via den medfølgende returkuvert med forudbetalt porto fra Post Danmark.

Nemmere og mere bekvemt bliver det simpelthen ikke!